Akkumentő - helyszíni akkucsere

Legnagyobb budapesti akkumulátor segélyszolgálatként az akkumentő szakszerűen, megbízhatóan és gyorsan segít beindítani autóját.

Akku kereső - találja meg a megfelelő akkumulátort

Akkucsere 1 órán belül. Nézze meg mennyiért:

Akkukautó akkumulátor

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz akkumulátor tudnivalók

Mercedes-Benz akkumulátor árak böngészése helyett először azt érdemes kitalálni, hogy pontosan milyen típusú akkura is van szükség. Mercedes-Benz autókba teljesen zárt rendszerű, gondozásmentes akkumulátort ajánlunk. Ezeknek az akkumulátoroknak gyakran még a garanciaideje is hosszabb, általában 2 év. Sőt, nem csak az akkumulátorok garanciaideje, hanem az élettartamuk is másfél, vagy kétszerese lehet a hagyományos akkumulátorokénak. Amennyiben hosszú távra tervez Mercedes-Benz gépjárművével, javasoljuk a Baren, vagy Alphaline akkumulátorokat.

Mercedes-Benz Akkumulátor Árak

A fenti Akkumulátor Kereső segítségével pillanatok alatt, néhány kattintással kiderítheti, hogy milyen akkumulátor való Mercedes-Benz gépjárművébe. A fizetendő összeg az Ön által kiválasztott Mercedes-Benz akkumulátor árából és a szolgáltatási díjból (kiszállás és beszerelés) tevődik össze. Először válassza ki a gépjármű üzemanyag típusát (általában benzines, vagy dízel)!

Az Akkumentő szolgáltatás összefoglalása néhány rövid lépésben:

A telefonhívásos, vagy online rendelést követően Akkumulátor Szakértőink gyorsan kiérnek a helyszínre. Szakembereink egy alapvető műszeres felmérést végeznek, majd miután megállapították a probléma okát, vagy rendkívüli indítással, vagy akkumulátor cserével megoldják a problémát. Ezután következik a gépjármű töltésének ellenőrzése, majd végül a használt, veszélyes hulladéknak minősülő akku elszállítása. Rendeléssel, kiszállással és szereléssel együtt nem szokatlan, hogy az autó újra működőképes már egy órán belül!

Miért fontos, hogy megbízható helyről szerezzük be Mercedes-Benz akkumulátorunkat?

Az Akkusegély Csoport (melynek tagja az Akkumentő szolgáltatás is) már több mint harminc éve foglalkozik autó akkumulátorokkal, így pontosan tudjuk, melyik akkumulátorok megbízhatóak, magas minőségűek és ár/érték arányban megfelelőek. Mindig a lehető legfrissebb akkumulátorokat szerezzük be és megfelelően tároljuk őket, hogy a lehető leghosszabb legyen az adott termék várható élettartama. És természetesen harminc évnyi tapasztalattal a hátunk mögött úgy gondoljuk nyugodtan kijelenthetjük, hogy szakértő szerelőink bármilyen problémát meg tudnak oldani, bárhol, ráadásul gyorsan és hatékonyan. Szeretne többet megtudni az akkumulátorokkal kapcsolatos hasznos információkról? Vagy szélesítené ismereteit a karbantartásról és diagnosztikáról? Ilyen, és ehhez hasonló cikkekkel találkozhat Akkumulátor Tudástár oldalunkon, melyet ITT érhet el.