Mercedes-Benz A-CLASS A 200 CDI akkumulátor

Mercedes-Benz A-CLASS A 200 CDI akkumulátor cseréje és Mercedes-Benz Mercedes-Benz Akku mérete

Mercedes-Benz A-CLASS A 200 CDI akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Mercedes-Benz A-CLASS A 200 CDI akkumulátor cseréje is Mercedes-Benz márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Mercedes-Benz Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Mercedes-Benz A-Class akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Mercedes-Benz specialista és jópár esetben cserélte már ki Mercedes-Benz Mercedes-Benz Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Mercedes-Benz A-Class akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Mercedes-Benz Mercedes-Benz Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Mercedes-Benz Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Mercedes-Benz akkumulátorokról:

Mercedes-Benz akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Mercedes-Benz tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Mercedes-Benz luxuskupék

Mercedes-Benz A-CLASS A 200  CDI akkumulátor cseréje - Mercedes-Benz Akku - Mercedes-Benz A-Class akkumulátor méret
Akkumentő – Mercedes-Benz Akku Specialista

Hasonló autók: