Akku

Akkumulátor specialista

Cégünk gépjármű indító akkumulátorokra specializálódott már több mint 10 éve.  Ez alatt nagyon sok tapasztalatot szereztünk az egyes akkumulátor típusokról. Tudjuk, hogy milyen típusú akku szokott meghibásodni a leggyakrabban. Tudjuk, melyik olcsó árfekvésű akkumulátor bírja a legtovább. Ez alapján alakítottuk ki, hogy milyen akkukat forgalmazunk és miket nem.

Forgalmazott akku márkáink

A legtöbb gépjárműhöz, bármilyen igénynek megfelelő akkumulátorokat forgalmazunk. A vásárló megtalálhatja kínálatunkban a számára megfelelő árú olcsóbb akkut, vagy választhatja azt, aminek a leghosszabb a várható élettartama, jobban megbízható. Annak, aki hosszú távra tervez, a Baren Polar Plus akkumulátorokat javasoljuk, mert  ezeknek akár 5-6 év is lehet az élettartama.

Néhány autóhoz csak egyféle akkumulátort javasol a rendszerünk. Ilyenkor általában elég speciális méretű, vagy kialakítású az akkumulátor. Ezek az akkuk általában nagyon magas minőségűek, és mégis elérhető áron vannak.  Ilyenek például az ázsiai és amerikai autók akkumulátorai.

Baren Akkumulátor

A legmagasabb minőségű akkumulátor. A Baren Gyár Ausztriában Európa egyik első akkugyára volt, és mára a Fiamm csoport része, ami Európa legnagyobb és legmodernebb gyártó üzeme. A Baren-t kálcium-kálcium technológia jellemzi, ennek köszönhető egyedülálló teljesítménye. Az általunk forgalmazott akkuk közül a Baren élettartama a leghosszabb. Ezért szoktuk elsőként ezt a márkát ajánlani. Kiemelkedő az ár-érték aránya. Érdemes a Baren akkukat is vizsgáló összehasonlító cikkeket is átolvasni, hogy megbizonyosodjuk arról. Jól látszik, hogy a Baren akkumulátorok valóban a terméktípus csúcsát képezik.

Több információ a Barenről

Magyar Top Akku

A hazai gyártású Top Akku-t azoknak ajánljuk, akik a magyar termékeket preferálják. Gondozásmentes, de nem zárt rendszerű.  Ez a legolcsóbb akkumulátorunk, megfelelő minőség mellett. Több mint 10 éve forgalmazzuk ezt az akkut és  nagyon pozitív a tapasztalatunk. Közvetlenül a Perion Akkugyár bezárása után kezdődött meg a Top Akku gyártása. Sokak szerint annak ellenére, hogy a két gyártó között nincs közvetlen kapcsolat, ez a Perion utódja.

Több információ a TopAkku-ról

baren akku, akkumulátor, akkumulator
Baren akkumulator